IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hauglia Andelsbarnehage BA

Vis i kart
64 92 37 75
h-andel@online.no www.hauglia.barnehage.no

Mer informasjon

Om HAUGLIA ANDELSBARNEHAGE BA:Vi er en vel etablert andelsbarnehage sentralt på Flateby ved siden av Hauglia barneskole. Vi har et fint og oversiktlig lekeområde med muligheter for varierte aktiviteter for barna. I vår barnehage jobber vi med sosialt samspill (hvordan vi er med hverandre). Hos oss skal barna skal få gode mestringsopplevelser slik at de får en god selvfølelse og god selvtillitt. Dette mener vi er det aller viktigste utgangspunktet for barnas læring.

Vi jobber aktivt med språkutvikling. TRAS – tidlig registrering av språkutvikling. I tillegg er vi veldig opptatt av drama.

I vår barnehage er vi aktive i bruk av kroppen vår, og vi tenker kosthold. Vi har kort vei til skog og mark. Vi er ute hver dag i all slags vær, vi har fast turdag hver tirsdag. Vi har vår egen lavvo som ungene stortrives i. Barna lærer å ta vare på naturen og blir glad i å bruke den. Vi har 5 års-klubb og grupper på tvers av avdelingene. Hver fredag har vi fellessamling og middag.

Vi har en stabil personalgruppe som trives sammen. Vi har dyktige medarbeidere god og lang erfaring med barn. Vi er opptatte av å være gode forbilder for barna.

Foreldrene er våre viktigste samarbeidspartnere, og de sitter som eiere av barnehagen. Foreldre og ansatte samarbeider til det beste for barna.

Vi er glade for din henvendelse!

Hauglia Andelsbarnehage BA holder til på besøksadressen Kjensliveien 7, 1911 Flateby. Foretaket ble startet i 1996-11-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-04-23 og som et Sa. Hauglia Andelsbarnehage BA driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 18 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hauglia Andelsbarnehage BA på telefon 64 92 37 75, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hauglia.barnehage.no

Besøksadresse Kjensliveien 7, 1911 Flateby
Postadresse Kjensliveien 7, 1911 Flateby
 
Epost
h-andel@online.no
Telefon
(+47) 64 92 37 75
Telefaks
(+47) 64 92 37 71

Last ned visittkort
Del av Enebakk Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies