IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Haugen Astrid Healer

Vis i kart
992 42 593
aehaugen@online.no www.healerastrid.no

Mer informasjon

Velkommen til Healer Astrid Haugen

Healing er i Norge registrert som alternativ medisin. Det er en av verdens eldste behandlingsformer og har blitt benyttet i de fleste kulturer siden tidenes morgen.

Enkelt fortalt kan man si at healing er å overføre et annet menneske guddommelig energi som setter i gang kroppens eget helbredelsessystem.

Min jobb som healer er å tilføre deg “ren” energi som strømmer gjennom meg for at du skal komme i en mer balansert og healende tilstand. Denne livsenergien setter i gang en prosess i kroppen som kan bidra til å lindre fysiske og psykiske plager, øke livsenergien, redusere stress og fremme velvære.

Healing virker på alle nivåer og plan og kan hjelpe på mange slags sykdommer, smerter og plager eller problemer. Der er ingen begrensninger. Kroppen din prioriterer selv hvor energien skal gå.

Haugen Astrid Healer holder til på besøksadressen Armauer Hansens vei 5, 4011 Stavanger. Foretaket ble startet i 2008-03-27 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-29 og som et Enkeltpersonforetak. Haugen Astrid Healer driver i bransjene "Alternativ medisin" og "Healere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Haugen Astrid Healer på telefon 992 42 593, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.healerastrid.no

Besøksadresse Armauer Hansens vei 5, 4011 Stavanger
Postadresse Armauer Hansens vei 5, 4011 Stavanger
 
Epost
aehaugen@online.no
Telefon
(+47) 992 42 593
Mobiltelefon
(+47) 992 42 593

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies