IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Haugalandmassasje

Haugalandmassasje tilbyr klassisk massasje, stretching og triggerpunktbehandling for både privatpersoner og bedrifter. Mer informasjon om 99458430 Rogaland, får du hos Haugalandmassasje.

Vis i kart
994 58 430

Åpningstider ( i dag: 09:00 - 15:00 )

Mandag
09:00 - 15:00
Tirsdag
09:00 - 15:00
Onsdag
09:00 - 15:00
Torsdag
09:00 - 15:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
thmrimau@hotmail.com www.haugalandmassasje.no

Mer informasjon

Haugalandmassasje tilbyr klassisk massasje, stretching og triggerpunktbehandling for både privatpersoner og bedrifter. Behandlingsmetodene er spesialisert for eliminering av plager, belastningslidelser, i tillegg til å øke generell velvære.

Informasjonen tilgjengelig på våre nettsider er ment som generell informasjon, som jeg mer enn gjerne, helt uforpliktende, vil utdype ved nærmere kontakt. Forholdet mellom massør og klient er fortrolig.

Behandling av skader som overbelastninger, senebetennelser og idrettsskader er det spesielle tilbud for. Dette gjelder 60 og 90 min dyp massasje og behandling av akutte skader. Disse skader setter ofte preg på muskler og ledd i andre deler av kroppen slik at f.eks. en ankelvridning kan gi smerter i nakken og senere hodepine.

Om du føler du har hatt plager som generell ubehag, muskler som har verket over en lengre periode anbefales det med en lengre behandlingstime, vanligvis på 45 minutter, slik at årsaken på problemet blir identifisert og behandlet.

For deg som ønsker en kortere massasje av et spesielt område anbefales behandling på 30 minutter.

For deg som setter pris på velvære og ønsker f.eks. en hel kroppsmassasje. Anbefales lengre massasjer på 60 og 90 minutter hvor det er tid til å gå dypt inn i muskulatur på kroppens muskelgrupper.

For deg som har hatt en sterk treningsøkt eller konkurranse anbefales sterkt idrettsmassasjen som kan redusere følelsen av stølhet i muskulaturen og hjelpe deg tilbake på trening uten følelsen av øm- og stivhet.

Bedriftsmassasje Økt velvære på arbeidsplassen er en viktig faktor for den totale effektiviteten og produktiviteten. Massasje er en perfekt kombinasjon av stressdempende og forebyggende arbeid mot belastningslidelser på din arbeidsplass.

Ved bedriftsmassasje vil jeg ta med meg transportabel massasjebenk, hvor avtalt behandling vil utføres på. Behandlingen kan være rettet mot typiske lidelser som: Stive skuldre, Spenningshodepine, Musearm, Holdningsproblematikk, Stiv rygg, Vond nakke, Muskelknuter.

Fordelen med bedriftsmassasje er at den forebygger stressrelatert belastningslidelser, som vil redusere sykefravær og øke trivsel og miljø på arbeidsplassen. Dessuten foregår behandlingen på din arbeidsplass med samme massør hver gang. Jeg vil i tillegg gi veiledning innen trening spesielt rettet mot kundens problem, f.eks. belastningslidelser. Profesjonell veiledning innen kosthold og ernæring er også mulig om det skulle være ønske om det.

Bedriften må tilby eget uforstyrret lokale som eventuelt kan gjøres om for anledningen. Normal behandlingstid vil være 30 minutter pr. klient eller etter nærmere avtale. Bedriftsavtalen vil også bli tilpasset bedriftens ønsker og behov.

I utgangspunktet forutsetter en bedriftsavtale minst 1 behandlingsdag per måned, med en kundegruppe på mellom 5 og 12 per behandlingsdag, men avtalen kan tilpasses etter behov.

Prisene for bedriftsmassasje tar utgangspunkt i de samme prisene ved privat massasje. Normal behandlingstid ved bedriftsmassasje er 30 min a 300,-. Totalpris vurderes etter antall klienter og varighet. Fakturering vil skje etter nærmere avtale i forhold til avtalens varighet og omfang.

Haugalandmassasje holder til på besøksadressen Vestvegen 73, 4276 Veavågen. Foretaket ble startet i 2007-09-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-09-24 og som et Enkeltpersonforetak. Haugalandmassasje driver i bransjene "Massasje" og "Massører og muskelterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Haugalandmassasje på telefon 994 58 430, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.haugalandmassasje.no

Besøksadresse Vestvegen 73, 4276 Veavågen
Postadresse Skiparvik 3, 4250 Kopervik
 
Epost
thmrimau@hotmail.com
Telefon
(+47) 994 58 430
Mobiltelefon
(+47) 994 58 430

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies