IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Haug og Bru-Haug Camping

Velkommen til Haug og Bru-Haug camping

Vis i kart
32 06 05 25
kjei-ha@online.no www.bru-haug.no

Mer informasjon

Velkommen til Haug og Bru-Haug Camping!

Her har vi de fleste muligheter til rimelige priser. Campingen er åpen både sommer og vinter - noe som gjør det mulig å oppleve Hemsedal hele året samtidig som man bor på samme sted og møter de samme personene. Vi legger vekt på å gi gjestene et hyggelig minne. Ta med deg familien eller venner til oss!

Campingen er todelt med campingvogner og enktelte små hytter på Haug, og på Bru-Haug finner du resepsjonen med resten av hyttene, plass til bobil, campingvogn og telt. Bru-Haug ligger sentralt til i sentrum av Hemsedal, men likevel skjermet og idyllisk ved elven Heimsil. Avstanden til Hemsedal Skisenter er ikke mer enn 2 km. Det går buss til skisenteret med jevne mellomrom i veintersesongen. Campingen ligger også bra til for en tur i villmarken; enten som fotturist, jeger eller fisker. Veien til høyfjellet er kort, samtidig som matbutikker, sportsbutikker, restauranter og kaféer ikke ligger mer enn 100-250 meter unna. For mer informasjon om butikker og aktiviteter i Hemsedal se: http://www.hemsedal.com/

Campingen er bygget i forskjellige tidsepoker; noe som gjør hyttene forskjellig på både standard og stil. De eldste hyttene er bygget rundt 1975, mens de nyeste ble reist i 1994.

Vi ønsker deg velkommen til oss!

Haug og Bru-Haug Camping holder til på besøksadressen Kirkebøv. , 3560 Hemsedal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Haug og Bru-Haug Camping driver i bransjen "Campingplasser". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Haug og Bru-Haug Camping på telefon 32 06 05 25, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bru-haug.no

Besøksadresse Kirkebøv. , 3560 Hemsedal
Postadresse Kirkebøv. , 3560 Hemsedal
 
Epost
kjei-ha@online.no
Telefon
(+47) 32 06 05 25
Mobiltelefon
(+47) 913 39 181

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies