IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Harstad Biofotonklinikk Opheim

For bedre helse og livskvalitet

Vis i kart
916 46 431
annkisa@hotmail.com http://www.biofotonklinikk.com/

Mer informasjon

Jeg har selv hatt kronisk utmattelsessyndrom (ME) i flere år og har forsøkt veldig mye for å bli bedre, noe har hjulpet litt, men ingenting gjorde meg frisk, helt til jeg “oppdaget” denne behandlingsmetoden. Jeg har nå vært frisk i over 3 år og har opparbeidet meg flere års erfaring som biofotonterapeut. Jeg er brennende interessert i helse på grunn av min egen bakgrunn og bruker nå min erfaring og kunnskap på å hjelpe andre som sliter med helseproblemer eller som ønsker å forebygge mot fremtidig sykdom. Det er et ordtak som sier “når man er frisk har man tusen ønsker, når man er syk har man bare ett ønske” og det kan jeg selv skrive under på. Denne behandlingen har virkelig forandret både mitt og andres liv til det bedre. Kontakt meg for spørsmål om behandlingen eller hvis du lurer på om jeg har erfaring med akkurat det du sliter med!

Harstad Biofotonklinikk Opheim

holder til på besøksadressen Natthusveien 24, 9411 Harstad. Foretaket ble startet i 2010-03-23 og som et Enkeltpersonforetak. Harstad Biofotonklinikk Opheim driver i bransjene "Alternativ behandling", "Alternativ medisin", "Biofotonterapeut" og "Biontolog". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Harstad Biofotonklinikk Opheim på telefon 916 46 431, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.biofotonklinikk.com/

Besøksadresse Natthusveien 24, 9411 Harstad
Postadresse Natthusveien 24, 9411 Harstad
 
Epost
annkisa@hotmail.com
Telefon
(+47) 916 46 431
Mobiltelefon
(+47) 916 46 431

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies