IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hardangerfjord Hoteldrift AS

Hardangerfjord Hotell har en fantastisk beliggenhet ved Hardangerfjorden, omkranset av en 12 mål stor hage med utsikt til isbreen Folgefonna.

Vis i kart
56 55 63 00
hardangerfjord@bhghardanger.no www.hardangerfjord-hotell.no

Mer informasjon

Øystese ligg 80 km fra Bergen og kan tilby aktivitetar og opplevelsar for dei fleste. Midt i sentrum finn du ei krittkvit badestrand som er ein populær bolttreplass for familiar. Øystese har og attraksjonar som Ingebrikt Vik Museum, Kunsthuset Kabuso, Gullfiskvatnet. Hardanger Fjordreiser AS kan ta deg med på fjordturar innover det tronge Fyksesundet og gardsbesøk med omvisning og servering på Steinstø. For dei som likar golf kan ein ta turen til Børve. Der ligg det ein 6-hols golfbane med driving-range. Med turstiar og sogesti er Øystese eit godt utgangspunkt for dagsturar både til fjord og fjell.

Kurs- konferanse

Hardangerfjord Hotel har både store og små møterom. Dei er utstyrt med moderne teknisk utstyr og trådlaust nettverk er tilgjengeleg. Ta kontakt med oss for meir informasjon og tilbod.

Selskap/arrangment

Hos Hardangerfjord Hotel er du alltid velkommen til å arrangere sammenkomster. Vi tar i mot bestilling på alt fra barnedåper, gebursdager, brylluper, konfirmasjoner, julebord, blåturer osv osv.

Overnatting

Hardangerfjord Hotel har 87 rom og har ein nydeleg beliggenhet ved Hardangerfjorden. Alle rom har trådlaust internett. Hotellet har og to junior suiter.

Kontaktinformasjon

www.hardangerfjord-hotell.no

Besøksadresse Hardangerfjordvegen 613, 5610 Øystese
Postadresse Postboks 133, 5604 Øystese
 
Epost
hardangerfjord@bhghardanger.no
Telefon
(+47) 56 55 63 00
Telefaks
(+47) 56 55 63 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies