IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hardanger Opplevelse

Vis i kart
413 21 610

Mer informasjon

Vi skreddersyr både aktiviteter, møtefasiliteter, overnatting og servering etter deres ønsker.

Opplev natur- og kulturbaserte aktiviteter, kurs og lagbygging i Hardanger eller der du måtte ønske å være! Hardanger Opplevelse er kvalitetsleverandøren for slike arrangement, med hovedbase i denne regionen. Firmaet ble etablert i 2001 og eies av Tor Lande og Anna Bjørkevoll. Sistnevnte er også daglig leder.

Gjennom vår kunnskap om natur og friluftsliv og ekte glede ved å være ute i naturen, vil vi i Hardanger Opplevelse gi deg gode opplevelser og en nærhet til naturen som avbrekk fra en travel hverdag.

Muligheter for aktiviteter er mange, både til lands og til vanns. Aktivitetsmenyen er stor, men stillhet og velvære har også en viktig plass i tilbudene. Opplevelsen skal være noe for “hele mennesket”, akkurat passe utfordrende, akkurat passe vanskelig, akkurat passe spennende.

Vi skreddersyr både aktiviteter, møtefasiliteter, overnatting og servering etter deres ønsker.

Hardanger Opplevelse holder til på besøksadressen Eidesåsen 45, 5750 Odda. Foretaket registrert i brønnøysund-registrene 2000-03-18 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Hardanger Opplevelse på telefon 413 21 610. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Eidesåsen 45, 5750 Odda
Postadresse Eidesåsen 45, 5750 Odda
 
Telefon
(+47) 413 21 610

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies