IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hardanger Flid Bunad og Biletvev

53 66 51 05
postfliden@.no www.fliden.no

Mer informasjon

Hardanger Flid starta i 1983 med å selja husflidvarer som var laga i bygda. Hardanger Flid forhandlar Eva-ramma med stativ, og har godt utval av billetvev-kartongar og garn. Me brukar det beste garnet som er på marknaden: Norsk Kunstvevgarn frå Hoelfeldt-Lund og Røros biletvevgarn frå Rauma.

Hardanger Flid syr og leverer alt til Eidfjord og Hardangerbunaden, både kvinne og mannsbunad. Me har godt utval av bunadstoff og alt i sylv og ellers det som høyrer med til bunaden.

Hardanger Flid har landets største utval i bunads - perler. Kontakt oss gjerne på telefon eller E-mail.

Vi kan og veve bilete på bestilling. Marilyn Fee i Florø er modellvevar for oss.

Hardanger Flid Bunad og Biletvev holder til på besøksadressen 5783 Eidfjord. Foretaket ble startet i 1994-02-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-07-08 og som et Andelslag med begrenset ansvar. Hardanger Flid Bunad og Biletvev driver i bransjene "Brukskunst" og "Tekstiler og utstyrsvarer - Engros". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hardanger Flid Bunad og Biletvev på telefon 53 66 51 05, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fliden.no

 
Epost
postfliden@.no
Telefon
(+47) 53 66 51 05
Mobiltelefon
(+47) 415 64 620

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies