IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Harboe & Co Advokatfirmaet AS

Vis i kart
eh@harboe.no www.harboe.no

Mer informasjon

Advokatfirmaet Harboe

* ADVOKATER
      o Einar Harboe (H)
      o Ivar Hobbelhagen
      o Petter Hartz-Hanssen (H)
      o Harald Hauge
      o Jan-Ola Hedblad
      o J. Christian Grevstad
      o Geir Sevre
      o Håvar Poulsson
* MEDARBEIDERE
      o Anne Merethe Øyen
* ARTIKLER
      o Rettigheter og plikter ved bokettersyn
      o Realisasjonsprinsippet, tidfesting
      o Renteswaper, tidfesting
* PUBLIKASJONER
      o Ligningsloven
      o Arveavgift
      o Eiendomsskatteloven
      o Skattespørsmål ved flytting
* In English
* På norsk

Ledende på skatt

Advokatfirmaet Harboe & Co AS er et uavhengig advokatfirma med tyngdepunkt innen skatte- og avgiftsrett.

Firmaet er ved flere anledninger rangert blant Norges fremste innenfor skatt. Foruten bedrifts- og personbeskatning, har selskapet spisskompetanse innen eiendomsskatt, petroleumsbeskatning, merverdiavgift og arveavgift. I tillegg driver Harboe & Co med utstrakt rådgivning innen beslektede områder som selskaps- og kontraktsrett, arv og generasjonsskifte.

Vi yter direkte rådgivning til både små og mellomstore foretak, børsnoterte selskap og privatpersoner, Dessuten vil vi kunne levere second opinions. Vi er dessuten kvalifiserte til å påta oss juridiske oppdrag utenfor kjerneområdene, for eksempel due diligence-oppdrag. Styreverv er også en viktig del av våre arbeidsoppgaver.

I en tid hvor advokatfirmaene blir stadig større, og hvor særlig de store revisjonsselskapenes tilknyttede advokatfirmaer spiller en stadig viktigere rolle, ser vi et økende behov for mindre enheter som hver for seg er spesialister innenfor utvalgte områder i jussen. Særlig innen skatteretten, hvor kompleksiteten stadig øker, får vi oppdrag fra de store forretningsadvokat- og revisjonsfirmaene for å bidra til å kvalitetssikre skatterådene de gir sine klienter.

Også mindre advokatfirmaer uten spesiell skattekompetanse vil kunne benytte seg av våre tjenester i tillit til at vi arbeider innenfor vårt definerte konsept. På grunn av vårt ønske om å fremstå som et spesialistfirma innenfor skatte- og avgiftsretten, vil vi ikke fremstå som noen aktuell leverandør av juridiske tjenester på generell basis. Vi ønsker således ikke å bli oppfattet som en konkurrent på generelle rettsområder.

Vi prosederer både for private og offentlige parter og påtar oss gjerne prosedyreoppdrag. En viktig oppgave i prosedyreoppdragene er kritisk å analysere hvorvidt klienten er tjent med et søksmål. Ved å representere både private og offentlige parter, videreutvikler vi vår spisskompetanse.

Harboe & Co er et relativt lite advokatfirma i antall jurister, men hvor hver og én har lang erfaring og tyngde innenfor våre fagområder. Vår forretningsstrategi er å yte topp service til et oversiktlig antall klienter. En liten og effektiv organisasjon gjør også at vi kan operere med høy faglig kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Harboe & Co Advokatfirmaet AS holder til på besøksadressen Munkedamsveien 35, 0250 Oslo. Foretaket ble startet i 2005-12-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-03-31 og som et Aksjeselskap. Harboe & Co Advokatfirmaet AS driver i bransjen "Porteføljeinvesteringer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Harboe & Co Advokatfirmaet AS ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.harboe.no

Besøksadresse Munkedamsveien 35, 0250 Oslo
Postadresse Postboks 2772 Solli, 0204 Oslo
 
Epost
eh@harboe.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies