IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Happy-Kids Haugly Barneaktivitet

Vårt hovedfokus er på individuell tilpasning, pedagogisk innhold, trygghet, læring og lek. Vi har i tillegg et tett samarbeid med dere som foreldre, for å sikre at alle deltagere på våre kurs føler de får maksimalt utbytte av tiden.

Vis i kart
477 70 760
veronika@happy-kids.no www.happy-kids.no

Mer informasjon

Vi i Happy Kids har tro på en enkel, men grunnleggende filosofi: Barn er ulike!

Med det som utgangspunkt har vi laget en omfattende kurskatalog, der vi kan følge foreldre og barn fra første dag i vann, og så langt man måtte ønske.

Vårt hovedfokus er på individuell tilpasning, pedagogisk innhold, trygghet, læring og lek. Vi har i tillegg et tett samarbeid med dere som foreldre, for å sikre at alle deltagere på våre kurs føler de får maksimalt utbytte av tiden. Vi mener vår vilje til tilpasning gjør oss unike i markedet!

Vi i Happy Kids har også fokus på pris. Med så mange forskjellige aktører på markedet, mener vi det kun er en måte å markere seg på: en PRISGARANTI.

Vi lover å være billigst, målt opp mot konkurrenter i samme basseng, alltid! Det er derfor vi sier ”Slik det skal være”

Velkommen til kurs!

Happy-Kids Haugly Barneaktivitet holder til på besøksadressen Faldalsveien 64, 1900 Fetsund. Foretaket ble startet i 2011-08-20 og som et Enkeltpersonforetak. Happy-Kids Haugly Barneaktivitet driver i bransjen "Barneaktiviteter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Happy-Kids Haugly Barneaktivitet på telefon 477 70 760, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.happy-kids.no

Besøksadresse Faldalsveien 64, 1900 Fetsund
Postadresse Faldalsveien 64, 1900 Fetsund
 
Epost
veronika@happy-kids.no
Telefon
(+47) 477 70 760
Mobiltelefon
(+47) 907 50 160

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies