IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hansnes Havfiske AS

Velkommen til Hansnes Havfiske for et fantastisk fiskeeventyr!

Vis i kart
416 13 522
w.kristiansen@online.no http://hansneshavfiske.no/

Mer informasjon

På 70 grader nord kan du nå oppleve et fantastisk fiskeeventyr! En storslagen fiskeferie samtidig som vår ville og vakre natur omgir deg. Her kan du fiske etter torsk, sei, hyse, breiflabb, steinbit og uer - og kanskje biter den mektige kveita på kroken? Det er tatt flere kveiter mellom 100-200 kg her i området så muligheten er så absolutt tilstede. Du vil uansett få en fin tur på havet med våre nye Arvor 215-båter som er meget gode turbåter.

Av overnatting kan vi tilby leilighet med plass til opptil 8 personer eller hotellrom for 2.

Er du ikke så interessert i fiske? Vår varierte natur har mange opplevelser å by på - fjellturer i en del merkede løyper i sommerhalvåret og flere oppkjørte skiløyper på vinteren. Du vil alltid finne en utflukt som passer deg og ditt nivå. Det må også nevnes at det er mange gode jaktterreng her i omegnen og du er hjertelig velkommen til å bo hos oss de dagene du er på jakt.

Du finner oss i Karlsøy kommune rett utenfor Tromsø - omtrent 1 times kjøring fra Tromsø lufthavn. Vi har sentral beliggenhet, rett ved siden av fergeleiet til Reinøya, Vannøya og Karlsøya - som jo også gjør det lett å reise litt rundt i kommunen vår.

Velkommen!

Hansnes Havfiske AS holder til på besøksadressen Skattøra, 9130 Hansnes. Foretaket ble startet i 2012-06-25 og som et Aksjeselskap. Hansnes Havfiske AS driver i bransjene "Båtutleie" og "Fiske". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hansnes Havfiske AS på telefon 416 13 522, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://hansneshavfiske.no/

Besøksadresse Skattøra, 9130 Hansnes
Postadresse Skattøra, 9130 Hansnes
 
Epost
w.kristiansen@online.no
Telefon
(+47) 416 13 522
Mobiltelefon
(+47) 416 13 522

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies