IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hansgrohe Salgskontor

Vis i kart
32 79 54 00
info@hansgrohe.no www.hansgrohe.no

Mer informasjon

Hansgrohe er delt inn i tre merkevarer: Hansgrohe Hansgrohe er merket for kvalitetsarmaturer til rørleggeren ? herunder også dusjsortimentet, Talis og Focus- armaturene og avløpsprodukter. Gjennom tiden er det utviklet mange produkter bl.a. det nye revolusjonerende Raindance dusjsortimentet.

Axor Axor er Hansgrohes designmerke, som omfatter eksklusive livsstils armaturer med tilhørende produkter. Herunder Axor Starck-serien som er designet av den franske designer Phillipe Starck , og Axor Citterio-serien designet av den italienske arkitekt/designer Antonio Citterio. I 2006 utvidet Hansgrohe designserien med den franske designeren Jean-Marie Massaud. Inspirert av naturen, har han ut i fra sin filosofi designet en fascinerende kolleksjon for badet. En designserie utenom det vanlige, og som henvender seg til kunden som ønsker seg noe mer luksuriøst og uvanlig.

Pharo Pharo er merket for virksomheten ?Velværeprodukter? , dvs. dusjpaneler, dusjtempler, steamdusjer og bade- og boblekar. Dette skaper mulighet for en oase av velvære i det private hjem. Velværetrenden er på full fart inn i de norske hjem, og Hansgrohe har et bredt sortiment, et flott design og noe for enhver smak.

Hansgrohe Salgskontor holder til på besøksadressen c/o Reg. revisor Bente Wilhelmsen Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Hansgrohe Salgskontor driver i bransjen "Byggevarer - Engros". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hansgrohe Salgskontor på telefon 32 79 54 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hansgrohe.no

Besøksadresse c/o Reg. revisor Bente Wilhelmsen Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo
Postadresse Jegstrupvej 6, 0158 Oslo
 
Epost
info@hansgrohe.no
Telefon
(+47) 32 79 54 00
Telefaks
(+47) 32 79 54 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies