IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hansen Takst AS

Styrken fagmessig er at Jeg har vært aktiv i faget helt frem til i dag, og det er mitt mål å holde meg oppdatert videre.

Vis i kart
928 98 842
hansentakst@live.no http://www.hansentakst.no

Mer informasjon

Hansen Takst AS ledes av murmester og takstmann Trond Hansen. Med 33 år i muerfaget og takstmann siden 2003, besitter bedriften unike erfaringer, og dette spesielt innen murerfaget. Murerkarieren startet med læretid etter at yrkeskolen var ferdig i 1976 og svennebrev i 1978. Håndverksbrev ble løst ut i 1981.

Som leder av en av Bergens største murmesterbedrifter fra 1996 og frem til 2009, er mye kunnskap lært, og verdifull erfaring opparbeidet.

Jeg har vært en forkjemper for å bygge i bærende murverk, og da spesielt i tegl. Byggemetoden har lagt nede i mangen år, men vi har tatt dette opp igjen og spesielt i egne prosjekter.

Fliser i basseng og i offentlige dusjanlegg er også blitt mer vitenskap, både hva materialbruk og utførelse angår. Det er derfor viktig å ha bred erfaring innen dette feltet, og det har jeg blant annet fra badeanlegget Havhesten i Florø, som er det største prosjektet jeg har styrt av denne arten.

Jeg er derfor med min lange erfaring fra prosjekter av forskjellig størrelse, og varierende kompleksitet, alene som takstmann i Bergen med slik bakgrunn.

Styrken fagmessig er at Jeg har vært aktiv i faget helt frem til i dag, og det er mitt mål å holde meg oppdatert videre.

Kontaktinformasjon

http://www.hansentakst.no

Besøksadresse Leirvikflaten 17, 5179 Godvik
Postadresse Postboks 122 Godvik, 5882 Bergen
 
Epost
hansentakst@live.no
Telefon
(+47) 928 98 842
Mobiltelefon
(+47) 928 98 842

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies