IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hansen/bjørndal Arkitekter AS

Vis i kart
23 29 26 80
hba@hba.no www.hba.no

Mer informasjon

Hansen/ Bjørndal Arkitekter (HBA) ble etablert 1.1. 2000 av sivilarkitektene Helge Hansen og Jostein Bjørndal. Vårt mål er å skape arkitektur av høy estetisk og funksjonell kvalitet og bidra til å skape fysiske omgivelser som skaper begeistring og entusiasme.

HBA deltar ofte i konkurranser. I første rekke for å skaffe nye oppdrag, men også fordi vi har erfart at konkurranser utfordrer oss og bidrar til faglig utvikling. Gjennom konkurranser knytter vi også kontakter med nye oppdragsgivere og legger grunnlaget for fremtidig samarbeid.

Kontoret består i dag av en kjernestab på 5 sivilarkitekter. Vi knytter til oss medarbeidere med den rette arkitektkompetansen for å betjene de ulike oppdrag. Kontoret holder til i hyggelige lokaler ved Arkitekthøgskolen i Oslo hvor vi er samlokalisert med flere arkitektbedrifter som vi har et samarbeid med. Totalt utgjør vi ca 50 arkitekter og interiørarkitekter. Det er etablert et godt fungerende samarbeid noe som igjen sikrer fleksibilitet og riktig kompetanse for de ulike oppgavene.

HBA er i dag beskjeftiget med : Ny kirke for Bøler menighet. Vårt engasjement er et resultat av en åpen internasjonal arkitektkonkurranse som vårt kontor vant i 2004. Ferdigstilles 2010 Byggetrinn F7 på Tjuvholmen i Oslo. Leilighetsbygg på 5300. Ferdigstilles 2010.

Kontoret samarbeider på større prosjekter ofte med andre arkitektkontorer i idéutviklingsfasen. HBA er fortiden engasjert i samarbeid med Sivilarkitekt Gunnar Kind om sentrumskvartalet i Ås. I samarbeid med Sivilarkitekt Kristin Bauck er vi engasjert av UIO i forbindelse med utvikling av universitetes eiendommer i Oslo sentrum.

Kontaktinformasjon

www.hba.no

Besøksadresse Maridalsveien 29, 0175 Oslo
Postadresse Maridalsveien 29, 0175 Oslo
 
Epost
hba@hba.no
Telefon
(+47) 23 29 26 80
Telefaks
(+47) 23 29 26 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies