IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hammerfest Flerfaglige Opplæringskon

Vis i kart
78 40 62 11
kjell@hfo.no www.hfo.no

Mer informasjon

Drømmer du om en yrkes karriere der du får høy kompetanse, blir tatt på alvor og får mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig?

HFO hjelper deg fram mot fag eller svennebrev i samarbeid med Finnmark Fylkeskommune, opplæringsavdelingen, skoleverket og lærebedriften.

Vårt mål er å øke rekrutteringen til håndverksfagene og å forbedre kvaliteten på opplæringen.

HFO formidler lærlinger fra hele Finnmark i 17 forskjellig fagrettninger.

Våren 1998 gikk lokalt næringsliv i Hammerfest sammen og fikk etablert et flerfaglig opplæringskontor i byen. Målet var å øke rekrutteringen til håndverksfagene og å forbedre kvaliteten på opplæringen. Bedriftene fikk ikke rekruttert nok fagarbeidere.

I dag har Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor 45 eierbedrifter og ca. 80 lærlinger i håndverksfag våre eiere etterspør. Lærlingene våre får opplæring rundt om i Finnmark og på Vestlandet.

Mye av tiden går med til jobbing med inntak, oppfølging og rekruttering av lærlinger.

Olje og gassnæringen sitt inntog i Finnmark har gitt stor vekst på mange felt og i mange bransjer. Vår utfordringen er å produsere nok fagarbeidere med lokal forankring.

Hammerfest Flerfaglige Opplæringskon holder til på besøksadressen 4. etasje Sjøgata 6, 9600 Hammerfest. Foretaket ble startet i 1998-03-30 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-11-14 og som et Fli. Hammerfest Flerfaglige Opplæringskon driver i bransjen "Øvrig undervisning". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hammerfest Flerfaglige Opplæringskon på telefon 78 40 62 11, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hfo.no

Besøksadresse 4. etasje Sjøgata 6, 9600 Hammerfest
Postadresse Sjøgata 6, 9600 Hammerfest
 
Epost
kjell@hfo.no
Telefon
(+47) 78 40 62 11
Telefaks
(+47) 78 40 62 09

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies