IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hallinglaft

Vis i kart
924 41 855
ove.rygg@hallinglaft.no www.hallinglaft.no

Mer informasjon

Hallinglaft startet opp for over 18 år siden. Fra den gang med bare en ansatt, og frem til i dag med ti ansatte,har vi tilegnet oss mye kunnskap. Både innen laft,bindingsverk,rehabilitering og restaurering.

Ove Rygg er innehaver og daglig leder.

Vi bygger våre laftebygg i produksjonshallen vår på Gol. Der produserer vi også ferdige element til bindingsverkbygg. Ved å prefabrikkere mest mulig i hallen på Gol, blir byggene utsatt for minst mulig fuktighet i byggeperioden og prosessen på tomt blir kortere.

Hallinglaft ønsker å være i dialog med deg som kunde, slik at du kan være med å sette ditt preg på bygget. Hallinglaft tar på seg tegning, prosjektering, full søknad og utførelse frem til «nøkkelferdig» bygg.

Hallinglaft har godkjenning for: prosjektering, utførelse, kontroll og søker (UTF, KUT, PRO, KPR, SØK) Hallinglaft legger stor vekt på å videreføre gamle byggetradisjoner og gammelt handverk.

Betongarbeid tar vi på oss, noe som vi også begynner å få noen års erfaring med. Hallinglaft er en godkjent bedrift for våtrom etter våtromsnormen, og legging av Radonspe

Kontaktinformasjon

www.hallinglaft.no

Besøksadresse Hemsedalsvegen 372, 3550 Gol
Postadresse Hemsedalsvegen 372, 3550 Gol
 
Epost
ove.rygg@hallinglaft.no
Telefon
(+47) 924 41 855
Mobiltelefon
(+47) 924 41 855
Telefaks
(+47) 32 07 63 08

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies