IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hallingen Høyfjellshotell AS
Vis i kart
32 07 48 00
hallingen@hallingen.no www.hallingen.no

Mer informasjon

Hallingen Høyfjellshotell ligger i solrike omgivelser på Golsfjellet 840 meter over havet. Området byr på store muligheter for aktiviteter til alle årstider. Turstier, fiskemuligheter, preparerte skiløyper og flere alpinbakker. Hemsedal ligger under en times kjøring fra Hallingen. Attraksjonene og kulturarrangementene er mange, og flere firmaer i distriktet arrangerer opplevelser for både privatpersoner og næringslivet.

Hotellet har de to siste årene gjennomgått en total renovering og er nå blitt et moderne ferie- og kurssted med hytter, leiligheter og hotellrom. I hovedbygget er det også fellesrom, spisesal, bar, kurslokale, trådløst nettverk, samt aktivitetsrom med bl.a. klatrevegg.

På Hallingen Høyfjellshotell er det stor fleksibilitet for leietaker, og i lavsesongsperioder satses det på kombinert drift med selvhushold. Flere av hyttene og leilighetene kan bedrifter leie på årsbasis som firmahytter. Dette gir også mulighet for å leie hele hotellkomplekset for f.eks. firmaturer.

Hallingen Høyfjellshotell AS

holder til på besøksadressen Golsfjellet, 3550 Gol. Foretaket ble startet i 1997-04-12 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-04-24 og som et Aksjeselskap. Hallingen Høyfjellshotell AS driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hallingen Høyfjellshotell AS på telefon 32 07 48 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hallingen.no

Besøksadresse Golsfjellet, 3550 Gol
Postadresse c/ Scantech AS Postboks 44, 3167 Åsgårdstrand
 
Epost
hallingen@hallingen.no
Telefon
(+47) 32 07 48 00
Telefaks
(+47) 32 07 38 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies