IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Halden Og Omegn Begravelsesbyrå AS

Vis i kart
69 18 44 51
begravelse@halden.net www.gsb.no/halden/velkommen.php

Mer informasjon

Når man mister en av sine kjære, trenger man hjelp og veiledning til de praktiske gjøremålene rundt gravferden. Mange opplever sorgreaksjoner og trenger tid og ro til bearbeidelse av disse i perioden etter dødsfallet.

Hos oss settes de etterlattes behov og ønsker i sentrum for gjennomføringen av en betydningsfull og verdig gravferd.

Vi ønsker å gi den beste hjelp og veiledning i forbindelse med gravferden og er alltid tilgjengelig for henvendelser.

På våre nettsider ønsker vi å gi muligheten til å lære oss å kjenne, informere og presentere noen av våre varer og tjenester, slik at man som pårørende har muligheten til å være best mulig forberedt i forhold til valg og avgjørelser som må gjøres i forbindelse med gravferd.

Halden Og Omegn Begravelsesbyrå AS holder til på besøksadressen Damstredet 1, 1772 Halden. Foretaket ble startet i 1995-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-06-30 og som et Aksjeselskap. Halden Og Omegn Begravelsesbyrå AS driver i bransjene "Begravelsesbyråer", "Steinhuggerier " og "Steinindustri - Produksjon". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Halden Og Omegn Begravelsesbyrå AS på telefon 69 18 44 51, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gsb.no/halden/velkommen.php

Besøksadresse Damstredet 1, 1772 Halden
Postadresse Damstredet 1, 1772 Halden
 
Epost
begravelse@halden.net
Telefon
(+47) 69 18 44 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies