IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Håland Maritim AS

56 39 40 25
haalandmaritim@hotmail.com http://haalandmaritim.com/

Mer informasjon

Velkommen til Håland Maritim AS

AlvarsHåland Maritim tilbyr transport av en rekke forskjellige maskiner i området Tananger – Stadt og fjordene innenfor. Vårt skip “Osterøy” har en lastekapasitet på 205 tonn, som muliggjør transport av store, tunge maskiner, så vel som en rekke mindre.

Håland Maritim drives i dag av kaptein Alvar Håland med partner. Vår hovedbase er lokalisert i Valestrandsfossen, hvor fergen ligger til kai. Vårt hovedfokus ligger på transport av diverse anleggsmaskiner til vanskelig tilgjengelige steder langs kysten hvor anleggsarbeid skal utføres, samt transport av store semitrailere som ikke kan ferdes på vanlige veier pga. størrelsen på lasset.

Våre to medarbeidere har lang fartstid fra bransjen, og holder serviceinnstilthet og pålitelighet som viktige rettesnorer for vårt arbeid. Vi har alle nødvendige sertifiseringer, blant annet kystskippersertifikat og solid navigasjonskompetanse.

Kontakt oss gjerne om du ønsker å benytte våre tjenester, eller for en hyggelig fagprat.

Håland Maritim AS holder til på besøksadressen 5281 Valestrandsfossen. Foretaket ble startet i 2006-03-06 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-07-26 og som et Aksjeselskap. Håland Maritim AS driver i bransjen "Utenrikssjøfart". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Håland Maritim AS på telefon 56 39 40 25, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://haalandmaritim.com/

 
Epost
haalandmaritim@hotmail.com
Telefon
(+47) 56 39 40 25
Mobiltelefon
(+47) 992 41 947

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies