IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hævop Gård

Vis i kart
61 12 50 71

Åpningstider ( i dag: Etter avtale )

Mandag
Etter avtale
Tirsdag
Etter avtale
Onsdag
Etter avtale
Torsdag
Etter avtale
Fredag
Etter avtale
Lørdag
Etter avtale
Søndag
Etter avtale
sevald@online.no www.hevop.no/

Mer informasjon

Velkommen til Hævop Gårds hjemmesider!

Hos oss kan du kjøpe nydelig kjøtt fra skotsk høglandsfe - rett fra gården! På disse sidene finner du informasjon om skotsk høglandsfe, gården vår, tilbud om kjøtt og noen relaterte linker for den som er interessert.

Vi ønsker dessuten å gi deg kunnskap om hvordan du bør behandle kjøtt på best mulig måte når du lager mat, og deler gladelig på noen av våre favorittoppskrifter!

Bestill kjøtt rett fra gården!

Kjøper du kjøtt direkte fra Hævop Gård er du garantert mørt storfekjøtt rikt på god smak. Kjøtt fra høglandsfe er mørkt og har mer vilt-preg enn vanlig storfekjøtt, og er prudusert uten bruk av kraftfor. Les mer her

Med kjøtt som råvare

Gode råvarer fortjener den beste behandling for å bli til et velsmakende og sunt måltid. Her har vi på Hævop Gård laget en liten samling av oppskrifter og tips for bruk av storfekjøtt. Følg med for oppdateringer av oppskrifter, og mail oss gjerne din egen om du har en favoritt du vil dele!

Vi håper maten gir mersmak!

Hilsen Tea og Sevald, Hævop Gård

www.hevop.com

Hævop Gård holder til på besøksadressen Øvre Bergegarda 37, 2862 Fluberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hævop Gård på telefon 61 12 50 71, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hevop.no/

Besøksadresse Øvre Bergegarda 37, 2862 Fluberg
Postadresse Øvre Bergegarda 37, 2862 Fluberg
 
Epost
sevald@online.no
Telefon
(+47) 61 12 50 71
Mobiltelefon
(+47) 952 98 490

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies