IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hættasopplevelser

Vis i kart
905 99 645
post@hattasopplevelser.net http://www.hattasopplevelser.net/

Mer informasjon

Hættas opplevelser er en samisk tur operatør som startet sin virksomhet i 2005. Vi retter oss hovedsakelig mot gruppemarkedet og skreddersyr således turer i Kautokeino Kommune etter den enkelte gruppes behov og ønsker. Vi driver med jaktcamp, fiskecamp og samiske opplevelsesturer og fokuserer på friluftsliv hvor natur opplevelsen står i sentrum. Vi holder til på Finnmarksvidda, nærmere bestemt i Kautokeino. Naturen og årstiden i Kautokeino byr på store variasjoner. Vi bygger på de miljøkvalitetene som ligger i vår natur- og kulturminne ressurser. Via våre samarbeidspartnere kan vi tilby et bredt spekter av aktiviteter. Vi har aktiviteter hele året. Produkter hvor mat også er en sentral og naturlig del av total opplevelsen.

Hættasopplevelser holder til på besøksadressen Oppsalv 25, 9520 Kautokeino. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1989-07-26 og som et Enkeltpersonforetak. Hættasopplevelser driver i bransjen "Fiske". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hættasopplevelser på telefon 905 99 645, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.hattasopplevelser.net/

Besøksadresse Oppsalv 25, 9520 Kautokeino
 
Epost
post@hattasopplevelser.net
Telefon
(+47) 905 99 645
Mobiltelefon
(+47) 951 76 827

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies