IO.NO

Fullversjon Nytt søk

H2o Rør AS

H2O rør er en rørleggerbedrift i Asker. Vi leverer og monterer kvalitetsprodukter til avtalt tid og pris. Vi yter god service, og er ikke fornøyd før du er fornøyd. Hvis du skal pusse opp badet eller kjøkkenet, eller bare ha skiftet en bereder, ta kontakt med oss. Du finner noen forslag til priser på våre nettsider.

Vis i kart
930 63 977
post@h2oror.no www.h2oror.no/

Mer informasjon

Vi utfører alt innen rørleggertjenester. Når Du som kunde kjøper tjenester av oss, kan du være trygg på at arbeidet blir utført etter de forskrifter som gjelder. Vi har også et tett samarbeid med andre håndverksbedrifter, slik at vi kan levere komplette oppdrag.

Vårt mål er å være en solid og pålitelig vvs partner, i et marked som er i stor utvikling. Med blanding av høy fagkunnskap, god service og produkter av beste kvalitet, vil vi kunne utføre oppdrag til konkurransedyktig priser.

Ta kontakt for et uforplitktende tilbud.

H2o Rør AS holder til på besøksadressen Løvhaugen 21, 1389 Heggedal. Foretaket ble startet i 2013-12-01 og som et Aksjeselskap. H2o Rør AS driver i bransjen "Rørleggere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med H2o Rør AS på telefon 930 63 977, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.h2oror.no/

Besøksadresse Løvhaugen 21, 1389 Heggedal
Postadresse Løvhaugen 21, 1389 Heggedal
 
Epost
post@h2oror.no
Telefon
(+47) 930 63 977

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies