IO.NO

Fullversjon Nytt søk

H2 Hudklinikk AS

Vis i kart
483 12 236
http://www.h2.no/

Mer informasjon

H2 i Trondheim har, siden den første salongen åpnet i 1983, vært ledende på hår og hudpleie i Trondheim. Dette har vi klart bl.a. ved å konstant fornye oss, samt etablert nye og spennende frisør og hudpleieklinkker. H2 er i dag etablert med frisørsalonger i Dronningens gate, Nordre gate, Mercursenteret, Byhaven, Olavskvartalet, Thomas Angells gate, samt hudpleieklinkker i Thomas Angells gate og Olavskvartalet.

Våre salonger tilbyr et bredt spekter av individuell behandling for deg som er opptatt av faglig dyktighet og god service. For oss i H2 er det viktigste at du som kunde skal føle at du får det “lille ekstra”. Ikke bare i form av det siste av det siste innen trender på hår, og de siste trender innen skjønnhet og velvære, men minst like viktig at du blir tatt godt vare på hos oss.

Samtlige H2 frisørsalonger har massasjestoler, for allerede ved hårvasken å kunne gi deg den optimale komfort og velvære.

Våre frisører og differensieres på tre nivåer. Våre Junior Frisører som gjerne er unge, motebevisste og kreative kan tilby deg en god kvalitetsklipp til en hyggelig pris. Våre Frisører har gjennomført H2 sitt omfattende interne kurs og opplæringssystem og her er du garantert i trygge hender. H2 Senior Frisører er våre mest erfarne og profilerte frisører, og mange av dem deltar på fotostyling og kursholding i både inn og utland. Av disse er flere håndplukket til flere ganger i året å delta på spesialundervisning i London hvor noen av Europas beste frisører gir de faglig inspirasjon. Hvert år sender vi mange av våre frisører til London, slik at de til enhver tid kan holde seg 100% oppdatert på de siste moter og trender innen hår.

H2 skal være et symbol på kvalitet og kreativitet. I Trondheim har vi som ambisjon å tilby byens beboere et rikholdig utvalg innen både hårklipp, hårfarge og andre behandlinger. Våre salonger har forskjellige imager og uttrykk, og vi lar våre frisører utstråle sin egen personlighet ved bl.a. å ikke kreve at de skal være uniformert på jobb. Vi tror at den enkelte frisør må få utvikle seg i en faglig og kreativ retning i henhold til sin egen stil, interesse og image, og dette vil igjen gjenspeile seg i mangfoldet hos våre kunder. På tross av at vi til enhver tid har som målsetning at våre salonger skal framstå som topp oppdaterte og moderne, ønsker vi også hjertelig velkommen de som også kun er på jakt etter en kvalitetsklipp, uten nødvendigvis å gå ut av salongen som en “farge- sprakende papegøye” på håret.

Vi ønsker alle velkommen hos oss som kunder, uansett alder og kjønn. Mangfold er det som kjennetegner H2, både blant våre frisører, hudterapeuter og våre kunder

H2 Hudklinikk AS holder til på besøksadressen Thomas Angells gate 5, 7011 Trondheim. Foretaket ble startet i 2003-12-09 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-01-08 og som et Aksjeselskap. H2 Hudklinikk AS driver i bransjene "Hudpleie", "Skjønnhet og Velvære" og "Spa og kroppspleie". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med H2 Hudklinikk AS på telefon 483 12 236 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.h2.no/

Besøksadresse Thomas Angells gate 5, 7011 Trondheim
Postadresse c/o House of Beauty AS Østre Rosten 102, 7075 Tiller
 
Telefon
(+47) 483 12 236

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies