IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gullsmedmester Anne-Mette Høisæther

Anne-Mette Høisæther har gjennom 30 år som gullsmedmester etablert seg som en av Norges ledende smykkedesignere.

Vis i kart
917 32 470
master@anne-mette.no www.anne-mette.no

Mer informasjon

Anne-Mette Høisæther har gjennom 25 år som gullsmedmester etablert seg som en av Norges ledende smykkedesignere.

Hun påtar seg oppdrag i samråd med kundene som gjerne kan medbringe gammelt gull og/eller edelstener for videre bearbeidelse.

Hun tar gjerne imot kundene i sitt moderne atelier på Tjøme, eller hun kommuniserer på nette eller annen måte for presentasjon av utkast o.l. o produksjonsprosessen.

I sine egne kolleksjoner leverer Anne-Mette Høisæther renlinjede og elegante design, i en klassisk, men moderne stil. En spesialitet som har funnet mange kjøpere i de senere år, er kombinasjon av gull og emalje gjerne også med bruk av edelstener.

Gullsmedmester Anne-Mette Høisæther holder til på besøksadressen Bygdøy Allé 47, 0265 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1988-11-07 og som et Enkeltpersonforetak. Gullsmedmester Anne-Mette Høisæther driver i bransjene "Gullsmedbutikker" og "Gullsmeder og smykkedesignere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gullsmedmester Anne-Mette Høisæther på telefon 917 32 470, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.anne-mette.no

Besøksadresse Bygdøy Allé 47, 0265 Oslo
Postadresse Postboks 3025 Elisenberg, 0207 Oslo
 
Epost
master@anne-mette.no
Telefon
(+47) 917 32 470
Mobiltelefon
(+47) 917 32 470

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies