IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Guard Systems AS
Vis i kart
33 48 28 00
kundeservice@guardsystems.no www.guardsystems.no

Mer informasjon

Aktør i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Baltikum innen trådløs telekommunikasjon, med egen infrastruktur i hvert land for alarmoverføring og sporing av tyvegods.

Operatør for tjenester innen sporing av tyvegods med 24t beredskap. Selskapet eier og opererer egen infrastruktur basert på:

Søkefly Antennenett Søkebiler Spesialtrente mannskaper Alarm og søkesentral   Et selskap med lansering av en ny generasjon trådløse sikkerhetssystemer for:

Sporing av stjålne objekter FG-Godkjent trådløs alarmoverføring med direkte varsling til eier eller vaktselskap

Alarm- og sporingssystemer for verditransport

Selskapet blir identifisert som: Aktør og leverandør til sikkerhetsmarkedet med systemer for sporing av tyvegods Et selskap med noe av det mest moderne og effektive innen sporing av tyvegods i Europa Et selskap som utvikler og får produsert det sikreste systemet, basert på avansert data og radioteknologi, i markedet for gjenfinning av tyvegods.   Markedsleder innefor selskapets definerte markedsområder både nasjonalt og internasjonalt.

En innovativ bedrift med unik kompetanse på radioteknologi for tyverisikring. Produktene er norskutviklet, har høy kvalitet og kan tilpasses europeiske standarder.

Hovedkontoret ligger i Larvik med salgskontor i Oslo, Stockholm, Göteborg og København. I tillegg har selskapet en lisenspartner som opererer i den polske markedet.  

Kontaktinformasjon

www.guardsystems.no

Besøksadresse Nordre Kullerød 5 B, 3241 Sandefjord
Postadresse Nordre Kullerød 5 B, 3241 Sandefjord
 
Epost
kundeservice@guardsystems.no
Telefon
(+47) 33 48 28 00
Telefaks
(+47) 33 48 28 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies