IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gsr AS

...derfor finner vi den rette

Vis i kart
63 84 45 00
firmapost@solidrekruttering.no www.solidrekruttering.no

Mer informasjon

Velkommen til Solid Rekruttering AS

Solid Rekruttering sin filosofi er å benytte den samlede erfaringen og kontaktnettet vi har opparbeidet oss fra lederstillinger i flere selskaper innen norsk næringsliv for å levere riktig person på riktig plass. Vi har selv erfart hvor viktig en god rekruttering er for at selskapet skal lykkes.

Vår unikhet er oss selv. Vi har lang erfaring og innsikt i hvorfor mennesker lykkes både i små og store selskaper. Våre prosessbeskrivelser, testverktøy og etiske standarder skal alltid være i samsvar med de krav og forventninger som stilles fra kandidat og oppdragsgiver.

Vi er rådgivere som er jordnære, konkurransebevisste, bruker enkelt språk og som har bakgrunn fra stillinger som salgsdirektør, kommersiell direktør, driftsdirektør og regionsdirektør, konsulent, salgssjef og regionsjef.

Vi har selv erfart hvor viktig en god rekruttering er for at selskapet skal lykkes.

…derfor finner vi den rette

Gsr AS holder til på besøksadressen Holumskogen 16, 1481 Hagan. Foretaket ble startet i 2006-11-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-11-28 og som et Aksjeselskap. Gsr AS driver i bransjene "Arbeidsformidling", "Rekrutteringstjenester" og "Utleie av arbeidskraft". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gsr AS på telefon 63 84 45 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.solidrekruttering.no

Besøksadresse Holumskogen 16, 1481 Hagan
Postadresse Holumskogen 16, 1481 Hagan
 
Epost
firmapost@solidrekruttering.no
Telefon
(+47) 63 84 45 00
Mobiltelefon
(+47) 913 70 626

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies