IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grusomhetens Teater

Vis i kart
913 25 639
larsoyno@online.no www.grusomhetensteater.no

Mer informasjon

Grusomhetens Teater produserte sin første forestilling i samarbeid med Trøndelag Teater i 1989, og ble etablert som egen gruppe i 1992. Siden starten er det produsert 17 forestillinger.

Siden 2002 har vi hatt egen scene i Hausmannsgt 34 som ble etablert med støtte fra Norsk Kulturråd.

Grusomhetens Teater lager forestillinger innenfor den fysiske tradisjon og henter grunnleggende inspirasjon fra Antonin Artauds visjoner for et anatomisk teater. Vi skaper teater med kroppens egen musikalitet, dens pust og poesi, som all handlings begynnelse. Artaud ønsket å vekke til live den iboende livskraft som fins i naturen og som det vestlige mennesket synes å ha glemt. Teatret blir således et redskap for å lege livet. Vi søker ikke å gjengi realistisk virkelighet så den kan gjenkjennes, men å berette om den kjerne av liv som ligger i enhver genuin erfaring. Selv om det taes utgangspunkt i et dramatisk verk eller en litterær tekst, ansees ikke ordet som det sentrale og blir ofte borte i det totale scenebildet.

Kunstnerisk leder og grunnlegger er Lars Øyno.

Grusomhetens Teater holder til på besøksadressen Peter Aas' vei 4 A, 0667 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-18 og som et Enkeltpersonforetak. Grusomhetens Teater driver i bransjen "Atelier". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Grusomhetens Teater på telefon 913 25 639, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.grusomhetensteater.no

Besøksadresse Peter Aas' vei 4 A, 0667 Oslo
Postadresse Peter Aas' vei 4 A, 0667 Oslo
 
Epost
larsoyno@online.no
Telefon
(+47) 913 25 639
Mobiltelefon
(+47) 913 25 639

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies