IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grunnarbeid AS

Vi driver allsidig entreprenørvirksomhet innenfor fagområdene: grunnarbeider, anleggsgartnerarbeider, betongarbeider, tømmerarbeider, gjerde- og støyskjermmontering, spunting, asfaltfresing, knusing og tomteutv

Vis i kart
73 57 50 00
firmapost@grunnarbeid.no www.grunnarbeid.no

Mer informasjon

Grunnarbeid AS ble etablert i 1986, og har etter den tid etablert seg som en vital og konkurransedyktig entreprenørbedrift, med hovedkontor på Ranheim i Trondheim Kommune.

Vi er en allsidig entreprenør som I tillegg til VVA – sektoren dekker fagområder som betongarbeider, gjerder- og støyskjerming, oppmåling, anleggsgartnerarbeider, stålarbeider, tømmerarbeider og tomteutvikling. Vi har i dag ca. 130 ansatte og omsatte i 2006 for ca. 205 mill. kr. Grunnarbeid AS er et heleid datterselskap av Grunnarbeid Holding AS. Les mer...

Med fokus på allsidighet, kvalitet, tillit og service, vil vi fremstå som et naturlig valg for små og store kunder. Gjennom kontinuerlig utvikling av vår tverrfaglige kompetanse, skal vi fortsatt styrke vår posisjon i markedet. Selskapet har bygd opp et renommé, en organisasjon og stab i stand til å håndtere de største bygge- og anleggsprosjektene (eks. E6 Steinkjer, et prosjekt i størrelsesorden 100 mill. kr. – se beskrivelse på prosjektdelen).

Vår kompetanse er bygd opp – ett prosjekt av gangen. Krevende kunder gir god ”oppdragelse”, - vi stiller derfor like høye krav til kvalitet som våre oppdragsgivere. Vi søker alltid å levere tjenester med riktig kvalitet til riktig pris, - fordi vi vet at den billigste løsningen lett kan bli den dyreste.

Kontaktinformasjon

www.grunnarbeid.no

Besøksadresse Vikelvfaret 4, 7054 Ranheim
Postadresse Vikelvfaret 4, 7054 Ranheim
 
Epost
firmapost@grunnarbeid.no
Telefon
(+47) 73 57 50 00
Telefaks
(+47) 73 57 50 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies