IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grønnmyra Fus Barnehage AS

Vis i kart
62 42 63 30

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
08.30-15.30
Tirsdag
08.30-15.30
Onsdag
08.30-15.30
Torsdag
08.30-15.30
Fredag
08.30-15.30
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
dl.gronnmyra@bhg.no www.gronnmyra.bhg.no

Mer informasjon

Grønnmyra barnehage Grønnmyra barnehage eies og drives av Trygge Barnehager.

Hvem er Trygge Barnehager? Trygge Barnehager ble grunnlagt fordi eierene ikke fikk barnehageplass for barnet sitt i Haugesund. I stedet for å gi opp, besluttet de sammen med noen andre foreldre at de ville starte sin egen barnehage. I 1986 stod derfor Kvalahaugen barnehage i Haugesund klar, og de har fortsatt med å bygge barnehager helt siden da.

Barnehagens mål: Vi skal stimulere ditt barn slik at det blir enda mer nysgjerrig og enda mer entusiastisk enn hva det var når vi fikk låne barnet fra deg.

Vi skal sørge for at ditt barn møter andre barn og voksne her i Grønnmyra barnehage som til sammen vil utgjøre en verden som ditt barn oppfatter som trygg, morsom og utfordrende.

Sammen skal vi utvikle vennskap og vi skal utforske små og store utfordringer, slik at ditt barn utvikler seg positivt i tiden vi får låne barnet ditt!

Basebarnehage: Grønnmyra barnehage er organisert som en basebarnehage. Vi har felles garderobe og kjøkken - og disse rommene er kjernen i huset. Det er her de fleste fellessamlingene finner sted; som Mottakelse/Avskjed, Måltider m.m.

Ellers er det fysiske miljøet viktig. Vi ønsker at de ulike rommene skal inspirere og stimulere barnas nysgjerrighet. For øyeblikket tilbyr vi kakebakerom hvor barna kan delta i matlaging, dramarom med scene og utkledningsklær, formingsrom med staffelier og sløydbenk (!), musikkrom der barna selv kan musisere, ballrom, tumlerom med “tjukkas”, ribbevegg, speilvegg m.m, byggerom, spillrom og ei lita rød stue (dukkekrok) med stekeovn og vaskemaskin.

Vi har valgt å dele barnegruppa inn i storbarn - og småbarnsbase. Hver av ped.lederne, med assistenter, har ansvar for hvert sitt team. Ped.lederne har primærkontaktansvar - og vil være den som har ansvar for foreldresamtaler på sitt team. Ellers kan dere trygt gi beskjeder og stille spørsmål til resten av personalet. Vi har utarbeidet gode rutiner for sikring av informasjon.

Vår visjon: Vi er opptatt av å skape et miljø hvor barn og voksne opplever å bli verdsatt for den kompetansen de sitter inne med. Vi ønsker å skape barn og voksne med evne til å stå på - Vi vil! - og som ikke gir seg - Vi skal få til! Kaka ble forøvrig bakt til vår offisielle åpning av barnehagen; 5.12.08 - og foruten å se helt fantastisk ut, så smakte den også veldig godt!

Grønnmyra Fus Barnehage AS holder til på besøksadressen Rudolf Raschs veg 2, 2406 Elverum. Foretaket ble startet i 2007-01-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-02-28 og som et Aksjeselskap. Grønnmyra Fus Barnehage AS driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 30 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Grønnmyra Fus Barnehage AS på telefon 62 42 63 30, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gronnmyra.bhg.no

Besøksadresse Rudolf Raschs veg 2, 2406 Elverum
Postadresse Rudolf Raschs veg 2, 2406 Elverum
 
Epost
dl.gronnmyra@bhg.no
Telefon
(+47) 62 42 63 30
Mobiltelefon
(+47) 913 49 091
Telefaks
(+47) 52 71 95 01

Last ned visittkort
Del av Elverum kommune Barnehageavdelingen
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies