IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grøn-Hansen New Store Europe

Vis i kart
64 97 31 90
firmapost@gron-hansen.no www.gron-hansen.no

Mer informasjon

Dette er Newstore Europe!

Vi er et av de ledende selskapene innenfor butikkinnredning og butikkdesign i Europa, med en omsetning på 120 millioner euro. Vi har for tiden ca. 500 ansatte i 12 forskjellige land over hele Europa.

Organisasjonen er resultatet av en fusjon mellom de to selskapene Grøn-Hansen Butikkinnredninger AS i Norge og Samuelsons Inredningar AB i Sverige. De fusjonerte selskapene har allerede samarbeidet nært i elleve år under navnet Samuelsons Group.

Vi har slått oss sammen for å møte kundenes behov for et marked med store, ledende partnere. Derfor vil vi nå utnytte våre sterke sider gjennom de unike kompaniskapene vi har utviklet gjennom årene, både lokalt og internasjonalt.

Ved hjelp av dette ekspertnettverket, fra leverandører til spesifikke designere, kan vi holde oss oppdatert om kjøpsvaner, trender og forbrukernes behov. Det er også med på å holde oss i teten når det gjelder teknologi, konstruksjon og produksjon, som alt er like viktig som vår forpliktelse til å levere toppkvalitet og -service for å holde oss i fremste linje i bransjen.

Grøn-Hansen New Store Europe holder til på besøksadressen Kveldroveien 19, 1407 Vinterbro. Foretaket ble startet i 2005-02-18 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-03-07 og som et Aksjeselskap. Grøn-Hansen New Store Europe driver i bransjene "Kontormøbler og innredninger", "Møbler - Produksjon" og "Tekstilproduksjon". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Grøn-Hansen New Store Europe på telefon 64 97 31 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gron-hansen.no

Besøksadresse Kveldroveien 19, 1407 Vinterbro
Postadresse Kveldroveien 19, 1407 Vinterbro
 
Epost
firmapost@gron-hansen.no
Telefon
(+47) 64 97 31 90

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies