IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gripskyss AS

Vis i kart
922 86 558
post@gripskyss.no www.gripskyss.no

Mer informasjon

M/S GRIPSKYSS er en moderne og komfortabel hurtiggående skyssbåt som tilbys over hele midt-Norge. Den har god uteplass på flybridge og akterdekk, og salonger i styrehus og på hoveddekk. Båten er topp utstyrt og tilpasset mindre grupper på inntil 23 passasjerer. Den har en marsjfart på ca. 25 knop, og er konstruert i.h.t. forskrift til bruk utenfor kysten tilsv. Liten Kystfart.

Fra sjøsiden byr midt-Norge på minnerike opplevelser, storslått natur og spennende kystkultur. Med m/s Gripskyss når vi effektivt flere reisemål på samme dag. Vi kan ta enkle serveringer.

Eier og kaptein har kompetanse som hurtigbåtfører, og har i 11 sesonger operert “Gripruta” med egne båter. Hans lokalkunnskap og erfaring fra hurtigbåtruter i begge Trøndelagsfylkene og hele Møre og Romsdal vil komme passasjerene til gode.

Gripskyss AS holder til på besøksadressen Eriksenenga 11, 6516 Kristiansund N. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-03-30 og som et Aksjeselskap. Gripskyss AS driver i bransjene "Bilferger" og "Rederier". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gripskyss AS på telefon 922 86 558, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gripskyss.no

Besøksadresse Eriksenenga 11, 6516 Kristiansund N
Postadresse Eriksenenga 11, 6516 Kristiansund N
 
Epost
post@gripskyss.no
Telefon
(+47) 922 86 558

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies