IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grimsrud Leif AS

Grimsrud Norge er en Miljøfyrtårn bedrift og har sentral godkjenning tiltaksklasse 3.

Vis i kart
69 21 64 20
hovedkontor@leifgrimsrud.no www.leifgrimsrud.no

Mer informasjon

Grimsrud er totalentreprenører innen maskinentreprenør-, grunn- og anleggsarbeider på Østlandet og i Västra Götaland. Vi utfører alle typer grunn og anleggsoppdrag, og har egen sjøentreprenøravdeling. Firmaet er MEF medlem og ME medlem.

Målsetninger: Firmaet har lagt vekt på et trygt og godt arbeidsmiljø, slik at ulykker og skader skal unngås. Vi er levende opptatt av at det er trivsel på arbeidsplassene og at helse, miljø og sikkerhet ivaretas på lik linje med produksjon, teknikk og økonomi.

Kvalitetsmålsetningen skal oppnås gjennom å arbeide etter retningslinjene i kvalitetssystemet. Vårt kvalitetssystem medvirker til økt konkurransedyktighet og lønnsomhet, samt ivaretar firmaets gode miljø og bedriftskultur. Kvalitetssystemet bidrar også til at arbeidsoppgaver løses mer effektivt og gjøres riktig i henhold til spesifiserte krav og lover. Dette skal ivareta kundens forventninger til bedriftens tjenester. Service, kvalitet og effektiv gjennomføring av oppdrag prioriteres høyt hos Grimsrud.

Kontaktinformasjon

www.leifgrimsrud.no

Besøksadresse Svinesundsveien 334, 1788 Halden
Postadresse Postboks 1034, 1789 Berg i Østfold
 
Epost
hovedkontor@leifgrimsrud.no
Telefon
(+47) 69 21 64 20
Telefaks
(+47) 69 21 64 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies