IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grete Nyland - Angst og Depresjon

Samtale og veiledningstilbud til mennesker som er i en vanskelig livssituasjon, enten i akutt livskrise eller som har perioder med angst og depresjon. Veileder også ansatte i organisasjoner/ institusjoner som har barn og unge i behandling.

Vis i kart
952 58 146
nyland.grete@gmail.com

Mer informasjon

Jeg er sykepleier spesialutdannet innen psykiatri. Jeg har jobbet med akutt psykiatri i 15 år.Jeg har også jobbet i Distrikts Psykiatrisk Senter hvor jeg har erfaring med akutt intervenering og korttidsterapi for mennesker i en akutt livskrise. Jeg har som ansatt for Tromsø kommune vært prosjektleder for å opprette overgrepsmottak,etablere kommunens støttegruppe ved kriser og livskrisehjelp. Jeg har gjennom mine år som spesialsykepleier bred erfaring med å møte mennesker i alle aldre som er i akutt psykisk krise, eller som sliter med angst og depresjon. Firma Grete Nyland er et tilbud til mennesker som er i en vanskelig livssituasjon, akutt livskrise, plages med perioder av angst og depresjon, eller bare har “møtt veggen”. Videre gir jeg veiledning og psykososial oppfølging til privatpersoner og institusjoner som har barn eller unge i tiltak. Jeg tilbyr korttidsoppfølging og kan hjelpe den enkelte å finne gode måter å håndtere sin livssituasjon. Jeg bygger min filosofi på en eklektisk og kognitiv tilnærmingsmåte som tar utgangspunkt i at enhver kan finne alternative måter å håndtere sine vanskeligheter på. Ta kontakt med meg dersom du lurer på om dette er det riktige å prøve. Jeg har hjemmekontor slik at du slipper å komme til et venterom.

Grete Nyland - Angst og Depresjon holder til på besøksadressen Arntjordet 6, 9020 Tromsdalen. Foretaket ble startet i 2008-11-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-11-28 og som et Enkeltpersonforetak. Grete Nyland - Angst og Depresjon driver i bransjene "Alternativ behandling" og "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Grete Nyland - Angst og Depresjon på telefon 952 58 146 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Arntjordet 6, 9020 Tromsdalen
Postadresse Arntjordet 6, 9020 Tromsdalen
 
Epost
nyland.grete@gmail.com
Telefon
(+47) 952 58 146
Mobiltelefon
(+47) 952 58 146

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies