IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Green Cleen Norge AS

Vis i kart
976 48 933
www.greencleennorge.no www.greencleennorge.no

Mer informasjon

Brødrene Darren og Bradley Tyler startet i mai 2010 en filial av selskapet Green Cleen i Norge. Green Cleen Norge er del av en veletablert franchise som startet i England for 15 år siden. Green Cleen er etablert i følgende land: England, Irland, Australia og Kypros. Green Cleen Norge er lokalisert i Kristiansand og spesialiserer seg innen profesjonell og miljøvennlig rengjøring av søppeldunker for private kunder og kunder i næringslivet. Vårt mobile vaskesystem er spesialbygd for å tilfredsstille strenge miljømessige retningslinjer. Våre unike og skreddersydde vannresirkuleringsenhet på våre biler tillater lagring av tusenvis av liter vann per uke. Det forurensede vannet blir tømt på et godkjent vannavløp. Dette blir gjort for å sikre at vannet ikke blir tømt i gatene og at ingen forurensing ender opp i våre elver og sjøer. Alle rengjøringsmidler som vi bruker i vaskeprosessen er miljøvennlig

Green Cleen Norge AS holder til på besøksadressen Eigemyrveien 5 A, 4629 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 2010-03-29 og som et Aksjeselskap. Green Cleen Norge AS driver i bransjen "Renholdstjenester". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Green Cleen Norge AS på telefon 976 48 933, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.greencleennorge.no

Besøksadresse Eigemyrveien 5 A, 4629 Kristiansand S
Postadresse Eigemyrveien 5 A, 4629 Kristiansand S
 
Epost
www.greencleennorge.no
Telefon
(+47) 976 48 933

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies