IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gravco AS

Vis i kart
08420
post@gravco.no www.gravco.no

Mer informasjon

Gravco AS ble etablert i 1977, og var dengang en ren entreprenørbedrift med kun gravetjenester. Siden har vi innarbeidet kompetanse på en rekke andre felter. I dag leverer vårt firma i hovedsak tjenester innen renovasjon og utbedring av vann- og avløpsledninger. Herunder også drenering av overflatevann såvel som grunnvann. Vi har også spesialisert oss på graving for nye kabler og fjernvarme. Våre primære kundegrupper er privatmarkedet, rørleggere, fjernvarme-og kabelleverandører, institusjoner og borettslag.

Vi har siden etableringen hatt en positiv utvikling både innen ekspertise og oppdragsmengde, og er idag over 30 ansatte inkludert vårt datterselskap Septik Tank Co as. Vi holder til i Alfasetveien 2 på Alnabru. Besøk Septik Tank på : www.septiktank.no

Gravco AS holder til på besøksadressen Alfasetveien 2, 0668 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-06-22 og som et Aksjeselskap. Gravco AS driver i bransjene "Entreprenører" og "Maskinentreprenører". Foretaket har 32 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gravco AS på telefon 08420, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gravco.no

Besøksadresse Alfasetveien 2, 0668 Oslo
Postadresse Alfasetveien 2, 0668 Oslo
 
Epost
post@gravco.no
Telefon
(+47) 08420

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies