IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grande's Fluefiske

Vis i kart
78 99 75 02
jerlemg@online.no www.grandesfluefiske.no

Mer informasjon

Grandes Fluefiske har et stort utvalg av utstyr til fluefiske. Her får du tak i det meste innen fluebinding, stangbygging og fiskeutstyr. Vi fører også vår egen fluestang serie kalt ±Grande Original±. Stengene er satt sammen av komponenter fra kjente leverandører.

Grandes fluefiske er lokalisert på Skogfoss, ved Pasvikelven, i Pasvikdalen omlag seks mil sør for Kirkenes. Et område som er ypperlig egnet for utprøving av de fleste typer fluestenger.

Vi kan også tilby kurs i fluebinding, kasteteknikk og stangprodukson.

Er det et produkt du er ute etter og som du ikke finner på våre nettsider, eller om du har andre spørsmål, vennligst ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil gjøre så godt vi kan for å hjelpe deg.

Grande's Fluefiske holder til på besøksadressen Skogfoss, 9925 Svanvik. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-01-17 og som et Enkeltpersonforetak. Grande's Fluefiske driver i bransjene "Fiskeredskaper", "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Øvrig industriproduksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Grande's Fluefiske på telefon 78 99 75 02, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.grandesfluefiske.no

Besøksadresse Skogfoss, 9925 Svanvik
Postadresse Skogfoss, 9925 Svanvik
 
Epost
jerlemg@online.no
Telefon
(+47) 78 99 75 02
Mobiltelefon
(+47) 951 29 115
Telefaks
(+47) 78 99 75 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies