IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gran Og Kristiansen Tømrerfirma AS

Vis i kart
922 10 936
www.snekkergk.no

Mer informasjon

Tjenester

Vi kan tilby det meste innen tømrer yrket. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser og har god erfaring med rehablitering og tradisjonelt håndtverk, samt med nybygg. Ingen jobber er for små, vi bytter gjerne vinduet som du har tenkt og gjort i mange år eller legger nytt gulv på verandaen.

I tillegg legger vi fliser og har gjort det mye de siste årene. Vi har godkjent våtroms sertefikat som gjør at vi kan ta på oss Våtroms arbeider. Yrkesstolthet er et nøkkelord i vår bedrift.

Vi bygger med riktige materialer, god kvalitet og godt håndtverk. Prosjektering.

Vi er behjepelige med prosjektering og tegning til ditt prosjekt så drømmen om hytta, huset, garasjen eller det du måtte ønske kan bli til virkelighet. Vi er konkurransedyktige på priser, og avtaler vil bli holdt. Ta kontakt med oss angående din ide eller en uforpliktende prat.

Gran Og Kristiansen Tømrerfirma AS holder til på besøksadressen c/o Regnskapsservice AS Storgata 5, 1786 Halden. Foretaket ble startet i 2012-11-28 og som et Aksjeselskap. Gran Og Kristiansen Tømrerfirma AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Bygg- og tømrertjenester". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Gran Og Kristiansen Tømrerfirma AS på telefon 922 10 936 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.snekkergk.no

Besøksadresse c/o Regnskapsservice AS Storgata 5, 1786 Halden
Postadresse c/o Regnskapsservice AS Storgata 5, 1786 Halden
 
Telefon
(+47) 922 10 936
Mobiltelefon
(+47) 416 65 781

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies