IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Graminor AS

Graminor er et planteforedlingsselskap som skaffer nye gode plantesorter innen de viktigste jord- og hagebruksvekstene

Vis i kart
62 55 55 00
graminor@graminor.no www.graminor.no

Mer informasjon

Graminor AS har ansvar for all foredling av jord- og hagebruksvekster i Norge. Formålet er å sikre at norsk jord- og hagebruk har tilgang på variert og sykdomsfritt sortsmateriale som er egnet for norske forhold.

Våre hovedoppgaver er planteforedling, utprøving og representasjon av utenlandske sorter og prebasisavl, dvs. produsere frø som selges til såvareselskaper for videre oppformering og salg til sluttbrukere.

Graminor ble etablert i 2002 som en videreutvikling av Norsk Kornforedling for å samle norsk planteforedling og -utvikling i ett selskap.

Selskapet drives fra Bjørke forsøksgård ved Hamar, hvor vi har hovedkontor, moderne vekthus og disponerer 1000 dekar utearealer for foredling og oppformering av korn, poteter og engvekster. Utprøving av engvekster for nordlige forhold foregår ved Bioforsk Nord i Tromsø og av frukt og bær ved Njøs forsøksgård i Leikanger og Sagaplant AS i Sauherad.

Graminor er en kompetansebedrift. En betydelig del av virksomheten er forskningsbasert, langsiktig og risikobetont. Vi utførte 28 årsverk og omsatte for vel 50 millioner kroner i 2009.

Virksomheten drives etter ordinære forretningsmessige prinsipper. Inntektskildene er i foredlings- og lisensinntekter og salg av foredlingstjenester til staten. Egenkapitalen er meget solid.

Ta gjerne kontakt, eller klikk deg inn på vår hjemmeside for mer informasjon om oss!

Kontaktinformasjon

www.graminor.no

Besøksadresse Hommelstadvegen 60, 2322 Ridabu
Postadresse Hommelstadvegen 60, 2322 Ridabu
 
Epost
graminor@graminor.no
Telefon
(+47) 62 55 55 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies