IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Grafisk Form AS

Vis i kart
982 38 062
linda@grafiskform.no www.grafiskform.no

Mer informasjon

Grafisk Form skaper resultater ved å arbeide målrettet og analytisk og i nært samarbeid med kunden. Vi kan tilby helhetlige løsninger som bygger på en kombinasjon av strategi og helhetstenking.

Vi går inn i kjernen av hvert prosjekt og ønsker å gi det egenart og skape resultater som engasjerer og berører. Samtidig som vi bevarer orginaliteten og lekenheten i vårt arbeid, er det viktig at kundens intensjoner blir tatt vare på.

Design skal ikke være pynt, men være med å sørge for at hvert prosjekt blir sett, samtidig som budskap og innhold blir tydelig.

Ulike prosjekter har ulike behov for kompetanse og kapasitet. Avhengig av prosjektets størrelse vurderer vi samarbeidsformen.

I våre prosjektteam har vi vanligvis en prosjektleder, en designansvarlig, eventuelt andre medarbeidere. Der det er naturlig trekker vi inn andre samarbeidspartnere. Prosjektlederen har sammen med designansvarlig hovedansvaret for prosjektet.

I arbeidsprossessen, er det vesentlig for oss å ha dialog og tett samarbeid med kunden. Ved felles engasjement og ved å utnytte hverandres kunnskaper, kommer man frem til det beste resultatet.

Våre oppdragsgivere er offentlige institusjoner, organisasjoner, industri og næringsliv. Grafisk Form har langsiktige og gode kundeforhold, og opplever en positiv utvikling i selskapet. Flere av våre kunder har vi samarbeidet med gjennom mange år.

Kontaktinformasjon

www.grafiskform.no

Besøksadresse Torggata 17 B, 0183 Oslo
Postadresse Torggata 17 B, 0183 Oslo
 
Epost
linda@grafiskform.no
Telefon
(+47) 982 38 062

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies