IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Goyagoyno AS

Vis i kart
975 03 627
www.goyagoy.no

Mer informasjon

goyAgoy.no er en uavhengig og norskeid nettbutikk som ble startet våren 2012. Bakgrunnen for oppstarten er enkel: jeg elsker leker! Som lidenskaplig lekeentusiast syns jeg det var behov for en butikk som kunne være et alternativ til de store kjedebutikkene som ofte har et lite spennende utvalg, og/eller høye priser.
Da jeg selv fikk barn opplevde jeg at jeg savnet et sted hvor man kan finne fine og morsomme kvalitetsleker som samtidig ikke er altfor dyre. Det er altså dette jeg nå har som mål å tilby. Med bakgrunn fra den fantastiske butikken på Norsk teknisk museum mener - og håper jeg at jeg vet endel om hva folk liker og ønsker seg til sine barn.
I tillegg mener jeg at det trengs flere gode alternativer til butikker med barneutstyr. Det finnes mye fint og spennende å få tak i, og jeg har som mål å kunne tilby produkter med god kvalitet og design. Samtidig vil jeg at det skal finnes alternative produkter i flere prisklasser. Fordelen med å være uavhengig er at jeg står fritt til å velge hva jeg vil selge, og til hvilken pris. Dette betyr at jeg vil stadig jobbe med å kunne tilby det beste jeg finner på markedet, men samtidig ikke presse prisene så høyt som mulig. Jeg har også utviklet noen gode pakketilbud for foreldre og blivende foreldre, siden jeg vet hvor dyrt det er med alt man trenger til en baby. Det vil bli flere slike pakker etterhvert. goyAgoy.no er altså en butikk hvor du finner spennende, morsomme og utviklende leker, og praktisk og fint babyutstyr. Butikken starter i det små og etterhvert vil produktutvalg og kategorier utvides, det vil da også bli solgt mamma- og ammeklær, samt babyklær. Alle produktene skal være av god kvalitet, og det skal være høy kvalitet på vår kundeservice.

Goyagoyno AS holder til på besøksadressen Leilighet 7003 Turbinveien 3, 0195 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-03-29 og som et Aksjeselskap. Goyagoyno AS driver i bransjen "Mammaklær". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Goyagoyno AS på telefon 975 03 627 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.goyagoy.no

Besøksadresse Leilighet 7003 Turbinveien 3, 0195 Oslo
Postadresse Leilighet 7003 Turbinveien 3, 0195 Oslo
 
Telefon
(+47) 975 03 627
Mobiltelefon
(+47) 975 03 627

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies