IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Goodtech Packaging Systems AS

Vis i kart
915 34 538
packaging@goodtech.no www.portabulk.com

Mer informasjon

Velkommen til Goodtech Packaging Systems AS

Goodtech ASA og El & Industrimontage Svenska AB var to fremgangsrike selskap hver for seg. Sammen blir vi enda bedre.

Vårt mål er at våre kunder og samarbeidspartnere, i hvert møte med Goodtech, skal oppleve oss som en ansvarsfull, innovativ og engasjert leverandør på alle våre områder.

Ledende aktør i Norden Med over 1400 ansatte og ca. NOK 1,8 milliarder i omsetning er Goodtech en betydelig nordisk leverandør og entreprenør innen elektro, automatisering og miljø- og industriteknikk. Vi er en av Nordens ledende automatiseringsentreprenører og størst på prosessmontasje.

Vårt mål er å bidra til utviklingen i bransjene industri, infrastruktur, energi, miljø, bygg og offentlig sektor gjennom å levere prosjekter, produkter og tjenester og å utvikle produkter og teknologi.

Spesialisert organisasjon Vår organisasjon er spesialisert og strukturert slik at vi alltid, i hvert enkelt prosjekt, skal kunne tilby våre kunder den beste kompetansen. Vi tilbyr alt fra forstudier til ferdig anlegg, samt drift og vedlikehold. Akkurat nå deltar vi i flere store og avanserte prosjekter. I disse utvikles teknologi og medarbeidere, noe som i fortsettelsen kommer alle kunder til gode - store som små.

En stor del av vår virksomhet består av små, lokale prosjekter. Hverdagen for mange av oss omfatter el-installasjoner, kraftentrepriser opp til 400 kV, programmering av prosesser, instrumentmontering og kalibrering, konstruksjon av kraftanlegg, service og vedlikeholdstjenester. Det er derfor den lokale tilhørigheten er så viktig – vi skal alltid være nær kunden og kombinere det lokale selskapets engasjement med storselskapets utholdenhet og styrke.

Vi er overbevist om at nye Goodtech er det beste alternativet for deg allerede i dag.

Sett oss på prøve!

Kontaktinformasjon

www.portabulk.com

Besøksadresse Bjørnslettvegen 2, 3917 Porsgrunn
Postadresse Bjørnslettvegen 2, 3917 Porsgrunn
 
Epost
packaging@goodtech.no
Telefon
(+47) 915 34 538
Mobiltelefon
(+47) 907 37 323
Telefaks
(+47) 35 93 05 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies