IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Go' Service AS

- GRATIS PRISTILBUD!

Vis i kart
926 48 960
kontakt@goserviceas.no www.goserviceas.no

Mer informasjon

Per dags dato påtar vi oss for det meste oppdragene lokalt. Men om det skulle være behov andre steder og kunden ikke har alternative valg, vil Go’ Service AS være tilgjengelig for å finne en løsning. Vi kommer enten det skulle være for en samtale, ved kort varsel eller akutt situasjon.

Vi kan kontaktes, når som helst på dagen eller kvelden.

Go’ Service er glade for å tilby sine kunder fornøyd garanti. Denne garantien gjelder for alle individuelle tjenester. Når som helst i løpet av første 24t etter utført oppdrag har du rett til å reklamere, dersom du ikke er fornøyd med resultatet.

Go’ Service er din rengjørings partneren i Bergen … For over 7 år, har Go’ Services erfaring i svært mange ulike områder: privat hus, industrilokaler, banker, butikker, bilforretninger, barnehager, skoler, lager, etc. Og vi fortsetter å vokse. Vi ønsker også å takke alle våre partnere for deres lojalitet og tillit til oss!

Vil du vite mer om våre referanser eller ønsker du å vite mer om våre tjenester? Kontakt oss på 53 00 43 98 eller sjekk ut våre nettsider. Vi vil svare med et smil og profesjonalitet! Vi tar behovene dine seriøst!

Kontaktinformasjon

www.goserviceas.no

Besøksadresse Lilletveitvegen 89 A
Postadresse Lilletveitvegen 89 A
 
Epost
kontakt@goserviceas.no
Telefon
(+47) 926 48 960

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies