IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Gnisten Installasjon AS
Vis i kart
23 24 07 50
roy@gnisten.no www.gnisten.no

Mer informasjon

Gnisten, mer en bare elektriker’n

Gnisten Installasjon as er et veldrevet installasjonsfirma, med et godt og ekspansivt miljø. Vi holder til i nyoppussede lokaler i St. Halvardsgt 39 i Oslo. Selskapet ble etablert i 1988.

Vi har en årlig omsetning på ca. 15 mill.

Selskapet har totalt 17 ansatte, hvorav 3 er lærlinger.

Vi har en god og solid posisjon i markedet og er alltid på utkikk etter flere medarbeidere som vil delta i utviklingen av Gnisten Installasjon.Bedriften vår er medlem av Nelfo og har et nært ,godt forhold til fagopplæringsetaten i Oslo og til opplæringskontoret. Vi legger stor vekt på arbeidsmiljø og jobber meget aktivt med videre utdanning og Helse, Miljø og Sikkerhetsspørsmål. Vi satser mye på å være helt i toppen av bedrifter på vår egen størrelse og vi samarbeider tett med mange installatører over hele landet.Vi har utviklet et sluttkontroll system, som i dag er benyttet av ca. 90 elektroinstallatører over hele landet.

Videreutdanning: Står sterkt i fokus hos oss.Skal vi henge med på den teknologiske karusellen og ha mulighet til å utvikle oss som enkelt mennesker, er det viktig med stadig påfyll av ny kunnskap. Alle våre ansatte får hvert år tilbud om en mengde kurs , både faglig rettet og andre typer kurs som f.eks økonomi , salgskurs etc.

Kontaktinformasjon

www.gnisten.no

Besøksadresse St.Halvards gate 39, 0192 Oslo
Postadresse St.Halvards gate 39, 0192 Oslo
 
Epost
roy@gnisten.no
Telefon
(+47) 23 24 07 50
Mobiltelefon
(+47) 911 15 212
Telefaks
(+47) 23 24 07 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies