IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Glomstad Gjestehus
Vis i kart
61 27 62 57
glogap@online.no www.glomstadgjestehus.no

Mer informasjon

Med en panoramautsikt over Gudbrandsdalen, et vertskap med stor gjestfrihet, nydelig hjemmelaget mat og en lun atmosfære ligger alt til rette for at du skal få et uforglemmelig opphold på Glomstad Gjestehus.

Glomstad Gjestehus har en historie helt tilbake til det 16. århundre, og dagens vertinne, Janna Glomstad, er 12. generasjon.

Fra Glomstad er veien til både fjell og dal kort. På en enkelt dag kan den besøkende oppleve både stille fjellvann og stor fart i ville fossestryk samt idylliske seterveier og en travel E6. Norsk tradisjon preger så vel interiør som kokekunst her hos oss. Maten er hjemmelaget etter egne oppskrifter og spesialiteten året rundt er søndagslunchen, der det strømmer til gjester fra fjernt og nært.

Her møtes gjester fra mange nasjonaliteter året rundt, enten for å ha en rolig og behagelig vinterferie med snøaktiviteter, familien ønsker å feire 50 års lag, en bussgruppe som kun skal spise lunch og handle suvenirer i fjøset, eller firma for kurs/møte/konferanse.

Glomstad Gjestehus

holder til på besøksadressen Soprimveien 115, 1970 Hemnes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-03-05 og som et Enkeltpersonforetak. Glomstad Gjestehus driver i bransjene "Hoteller", "Pensjonater og moteller" og "Selskapslokaler". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Glomstad Gjestehus på telefon 61 27 62 57, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.glomstadgjestehus.no

Besøksadresse Soprimveien 115, 1970 Hemnes
Postadresse Glomstad, 2635 Tretten
 
Epost
glogap@online.no
Telefon
(+47) 61 27 62 57
Telefaks
(+47) 61 27 69 77

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies