IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Glendrange Barnehage AS

Vis i kart
38 32 01 21
glendrangebhg@yahoo.no www.GlendrangeBarnehage.no

Mer informasjon

Takk for den tillit dere viser oss i barnehagen ved at vi får ta del i omsorgen og oppdragelsen av det mest verdifulle dere har- barna deres. Vi skal gjøre vårt aller beste for at ditt barn skal trives og utvikle seg her, og få et positivt selvbilde. Vi vil jobbe med å gjøre hverandre gode. Det gjelder både barn og voksne. Voksne som har det godt sammen, har større forutsetning for å skape et miljø der også barna har det godt sammen. Vi skal jobbe mye med relasjoner, både mellom barn-barn, barn-voksne og voksen-voksen.

Glendrange barnehage ligger i landlige omgivelser, nær skog og vann, ca 5 km fra Flekkefjord sentrum. Barnehagen ligger i en blindvei med lite trafikk. Det hender det kjører en bil eller traktor forbi. I Tjødna like ved finns det stokkender, frosker og padder.

Glendrange barnehage AS er en privat barnehage og eies av Synøve og Anders Golin Glendrange.. Barnehagen er medlem av private barnehagers landsforbund (PBL) og de ansatte har sin lønn i henhold til PBLs tarikk. Den ble godkjent som en-avdelingsbarnehage høsten 1990, og utvidet til to-avdelingsbarnehage høsten 2003, og har i løpe av årene gjennomgått en del ansiktsløftninger.

Kontaktinformasjon

www.GlendrangeBarnehage.no

Besøksadresse Glendrange 20, 4400 Flekkefjord
Postadresse Glendrange 20, 4400 Flekkefjord
 
Epost
glendrangebhg@yahoo.no
Telefon
(+47) 38 32 01 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies