IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Glasspaper AS

Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment og det gjør at våre kunder kan forholde seg til kun en leverandør når det gjelder opplæring.

Vis i kart
23 24 69 00

Åpningstider ( i dag: 08:00-16:00 )

Mandag
08:00-16:00
Tirsdag
08:00-16:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
08:00-16:00
Fredag
08:00-16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
info@glasspaper.no www.glasspaper.no

Mer informasjon

Glasspaper sin kjernevirksomhet er kunnskap, og vi har som mål å være i front når ny teknologi introduseres. Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment og det gjør at våre kunder kan forholde seg til kun en leverandør når det gjelder opplæring.

Våre instruktører, konsulenter og kompetanserådgivere har lang og bred erfaring innenfor sine respektive fagområder. Ved siden av vår administrasjon og rådgivere er de aller fleste av våre instruktører fast ansatt i Glasspaper og dette gjør oss til en solid partner i større kompetanseløft. Glasspaper sin kjernevirksomhet er kunnskap, og vi har som mål å være i front når ny teknologi introduseres. Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment og det gjør at våre kunder kan forholde seg til kun en leverandør når det gjelder opplæring. Glasspaper sin kjernevirksomhet er kunnskap, og vi har som mål å være i front når ny teknologi introduseres. Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment og det gjør at våre kunder kan forholde seg til kun en leverandør når det gjelder opplæring.

Våre instruktører, konsulenter og kompetanserådgivere har lang og bred erfaring innenfor sine respektive fagområder. Ved siden av vår administrasjon og rådgivere er de aller fleste av våre instruktører fast ansatt i Glasspaper og dette gjør oss til en solid partner i større kompetanseløft.

Vi har et mål om at kunder og samarbeidspartnere skal oppfatte Glasspaper som Norges beste og mest attraktive kompetansehus. Glasspaper er i all hovedsak eiet av de ansatte og har hovedkontor og kursfasiliteter på Bryn i Oslo. Våre instruktører, konsulenter og kompetanserådgivere har lang og bred erfaring innenfor sine respektive fagområder. Ved siden av vår administrasjon og rådgivere er de aller fleste av våre instruktører fast ansatt i Glasspaper og dette gjør oss til en solid partner i større kompetanseløft.

Les mer...

Vi har et mål om at kunder og samarbeidspartnere skal oppfatte Glasspaper som Norges beste og mest attraktive kompetansehus. Glasspaper er i all hovedsak eiet av de ansatte og har hovedkontor og kursfasiliteter på Bryn i Oslo. Vi har et mål om at kunder og samarbeidspartnere skal oppfatte Glasspaper som Norges beste og mest attraktive kompetansehus. Glasspaper er i all hovedsak eiet av de ansatte og har hovedkontor og kursfasiliteter på Bryn i Oslo.

www.glasspaper.no/PDF/Kurskatalog_2011.pdf

Kopier linken i nettleseren for å laste ned produktkatalog 2011

Glasspaper AS holder til på besøksadressen Brynsveien 12, 0667 Oslo. Foretaket ble startet i 2000-11-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-11-29 og som et Aksjeselskap. Glasspaper AS driver i bransjene "Konsulenttjenester", "Programvareutvikling", "Webdesign" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Glasspaper AS på telefon 23 24 69 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.glasspaper.no

Besøksadresse Brynsveien 12, 0667 Oslo
Postadresse Postboks 6731 Etterstad, 0609 Oslo
 
Epost
info@glasspaper.no
Telefon
(+47) 23 24 69 00
Mobiltelefon
(+47) 900 19 480
Telefaks
(+47) 23 24 69 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies