IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gjøvik Baguette og Catering

Vis i kart
61 10 92 45
svein@gjovikbaguette.no www.gjovikbaguette.no

Mer informasjon

”Velkommen til Gjøvik Baguette & Catering

Vi har noe for enhver smak, enten det være seg baguetter og lunsjprodukter som pasta, våre velkjente matpakker, salater med mer. Eller kanskje du rett og slett ønsker deg litt god gammeldags husmannskost. For ikke å glemme våre delikate og kjente koldtbord. Her finner du noe for enhver smak. Ja vi har det meste, for har vi det ikke, er vi selvfølgelig behjelpelig med å skaffe nettopp det du vil ha.

For oss er det 2 ting som teller, kunden og matglede. Håper du finner noe som frister. Ta en kikk i menyen og drøm deg bort. Skulle det være noe spesielt, ta kontakt med oss. Gratis utkjøring i Gjøvik og omegn

Vi ønsker deg velkommen som catering kunde hos oss, og lover å gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Gjøvik Baguette og Catering holder til på besøksadressen Amsrudvegen 2 -4, 2827 Hunndalen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-01-31 og som et Enkeltpersonforetak. Gjøvik Baguette og Catering driver i bransjene "Catering", "Kafe" og "Mat og Drikke". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gjøvik Baguette og Catering på telefon 61 10 92 45, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gjovikbaguette.no

Besøksadresse Amsrudvegen 2 -4, 2827 Hunndalen
Postadresse Postboks 139, 2821 Gjøvik
 
Epost
svein@gjovikbaguette.no
Telefon
(+47) 61 10 92 45
Telefaks
(+47) 61 10 92 46

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies