IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gjerrigknark ANS

På nettet finnes det konkurranser der du kan vinne utrolig mange bra premier.

Vis i kart
post@gjerrigknark.com www.gjerrigknark.com

Mer informasjon

Velkommen til Gjerrigknark ANS

Gjerrigknark.com tilbyr en oversikt over tilbud og tjenester på Internett. Dette er tilbud og tjenester som vi synes er spesielt gunstige, eller som vi på annen måte synes passer inn på våre sider. Alle spørsmål knyttet til tjenester og produkter funnet i denne oversikten bør derfor rettes de respektive tjeneste- og produkttilbydere, da gjerrigknark.com kun videreformidler informasjon om deres eksistens.

  • De fleste tilbud har vilkår og betingelser det er viktig at du som bruker setter deg inn i. I tillegg krever vi at at ingen av våre besøkende må bestille tjenester eller produkter de har funnet informasjon om på våre sider, uten å være over 18 år, eller har samtykke fra sine foresatte.

  • Gjerrigknark.com tar sterk avstand fra å bestille tjenester eller produkter i andres navn uten deres samtykke, og informasjon funnet på våre sider skal ikke brukes til dette formålet!

  • Merk også at informasjon om tilbud som presenteres på våre sider kan inneholde feil - og vi understreker at det er svært viktig å sette seg inn i den enkelte tilbyders vilkår og betingelser på egenhånd.

Gjerrigknark ANS holder til på besøksadressen Tukudalen, 3350 Prestfoss. Foretaket ble startet i 2000-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-12-13 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Gjerrigknark ANS driver i bransjen "Databasevirksomhet". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gjerrigknark ANS ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gjerrigknark.com

Besøksadresse Tukudalen, 3350 Prestfoss
Postadresse Postboks 28, 3351 Prestfoss
 
Epost
post@gjerrigknark.com

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies