IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gjerdset turistsenter

Ett av Norges mest besøkte turiststed!

Vis i kart
913 68 096
info@gjerdset.no www.gjerdset.no

Mer informasjon

VELKOMMEN TIL GJERDSET TURISTSENTER Turistsenteret ligger i vakker natur med kort vei til den fiskerike Rødvenfjorden bare 18 km fra Åndalsnes, med vakkert utsyn til de mest berømte fjellområdene i Romsdalen. Kort vei til fantastiske Trollstigen, og ett godt utgangspunkt for dagsturer til Atlanterhavsveien og Geiranger.

Legg turen til Gjerdsetbygda -og du vil feriere i noen av de vakreste omgivelser som finnes!

Våre hytter er store med god standard Vi har fine områder både for deg med bobil og telt. Hva med å fiske og tilberede din egen middag fra en av Norges beste fiskefjorder? Hos oss kan drømmen bli virkelig! Våre båter og motorer er helt nye av året.

For de yngste kan vi tilby fine lekemuligheter med forskjellig lekeutstyr, og store gressplener. Vi er et utmerket utgangspunkt for dagsturer til velkjente turistmål i fylket.

Gjerdset turistsenter holder til på besøksadressen Parkvegen 10A, 6300 Åndalsnes. Foretaket ble startet i 2007-11-08 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-11-28 og som et Enkeltpersonforetak. Gjerdset turistsenter driver i bransjen "Campingplasser". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Gjerdset turistsenter på telefon 913 68 096, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gjerdset.no

Besøksadresse Parkvegen 10A, 6300 Åndalsnes
Postadresse Gjerdsetbygda, 6320 Isfjorden
 
Epost
info@gjerdset.no
Telefon
(+47) 913 68 096
Mobiltelefon
(+47) 913 68 096

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies