IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Gjerdrum Byggservice AS

- med oss blir alt som avtalt

Vis i kart
932 63 595
magnus@gjerdrumbs.no www.gjerdrumbs.no

Mer informasjon

Gjerdrum Byggservice AS ble startet tidlig 2011 av Magnus Ekkjestøl og Leif-Martin Brodahl.

Vi er en bedrift som setter deg som kunde i fokus, hos oss skal du oppleve byggeprosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig.Vår administrasjon er liten og effektiv, og det er korte kommunikasjonsveier innad i bedriften. Det bidrar til at utfordringene løses raskt, og at du får god personlig oppfølging gjennom hele byggeprosessen.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi ta jobben som koordinator og prosjektleder i oppdrag som involverer flere faggrupper. Helt fra første spiker til ”nøkkelen i døra”.

Et eksempel er rehabilitering av bad – en jobb som også involverer elektriker og rørlegger. Bygging av en enebolig er et annet eksempel, et prosjekt der vi tar oss av alt fra A-Å.

Vi leverer ganske enkelt det kunden vil ha – slik kunden vil ha det! Vi kommer gjerne med forslag også.

Vi stiller store krav til oss selv. Gjerdrum Byggservice AS er ikke bare et firmanavn, vi ser på det som et kvalitetsstempel. De samme kvalitetskrav stiller vi til våre leverandører og underleverandører.

Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare vårt arbeid holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.

Kontakt oss for en hyggelig prat. Vi er alltid tilgjengelige for deg.

Kontaktinformasjon

www.gjerdrumbs.no

Besøksadresse Ask 24, 2022 Gjerdrum
Postadresse Ask 24, 2022 Gjerdrum
 
Epost
magnus@gjerdrumbs.no
Telefon
(+47) 932 63 595
Mobiltelefon
(+47) 932 63 595

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies